PRODUCENTEN

Maak kennis met onze Producenten; kleine artisanale familiebedrijfjes en coöperatieven die jouw handgemaakte natuurlijke en duurzame producten maken.

 

 

Amapola Bio Cosmetics

Spanje

Ik ben Ana Isabel de Andres, technisch directeur, ontwikkelaar en eigenaar van AMAPOLA Biocosmetics. Een droom die uitkomt. Dit is mijn verhaal. 

Als kind duizelde het in mijn hoofd om steeds onmogelijke dingen te doen, de minder conventionele dingen die door niemand anders gedaan werden. Ik had zo veel energie dat na vele jaren werken, vastberadenheid en moeite het me is gelukt, en ik ben hier om mijn tocht met u te delen. Sinds een paar jaar probeerde ik een creatief antwoord op een existentiële vraag te vinden: Wat wil ik doen? Wat wil ik bijdragen aan de samenleving? Ik hou van planten, ik wil formuleren, mengen, maken... en zo ontstond Amapola Bio Cosmetics.

Ik koos voor San Cristobal de Segovia (Segovia, spanje), het land van mijn voorouders, dat me met open armen verwelkomde, en daar besloot ik om mijn lab te bouwen, in een oude schuur van mijn grootvader. 

Als ondernemer is het mijn doel om te laten zien dat bedrijven op een andere, duurzame manier kunnen functioneren, waarvan het voornaamste doel niet draait om geld te verdienen. Ik denk dat een andere manier van ondernemen en van werken mogelijk is. We moeten met nieuwe bedrijven naar een nieuw paradigma zowel sociaal als cultureel. Ik heb gekozen voor een landelijke omgeving voor de ontwikkeling van mijn project. ik wilde respectvol werken voor mensen met hun gewoonten, onze wegen, rivieren, dieren, planten, zonder afbreuk te doen aan het ontwikkelen. Genieten van de natuur op haar eigen tempo, zonder een probleem te creëren bij de ontwikkeling van iets nieuws. 

Vandaag is Amapola Biocosmetics een familiebedrijfje met 11 teamleden dat in heel Spanje haar producten levert. 100% natuurlijk en BIO-gecertificeerd!

 

Ajedrea Cosmetics

Spanje

Tijdens onze zoektocht in september 2017 door Portugal & Spanje maakten we kennis met Hugo tijdens ons bezoek aan de stad Granada.

Hugo studeerde biologie en farmacie. Als fervent mountain biker en natuurliefhebber leidde zijn carrière hem echter in de richting van natuurlijke verzorging.

In een leuk winkelpand verkoopt hij zijn natuurlijke verzorgingsproducten onder de branding Ajedrea, die hij maakt in het achterliggende kleine labo. Zijn producten zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Daar worden de oliën van argan, rozenbottel en olijfolie, bloemenwaters van jasmijn, oranjebloesem en Mediterrane etherische oliën getransformeerd in crèmes en zeep.

Alle producten zijn bio-gecertificeerd en bovendien is de kwaliteitsgarantie van zijn natuurlijke cosmetica een prioriteit. Ajedrea beschikt over het kwaliteitszegel met garantie van maximale kwaliteit  (nr 15 oktober 0022BPF) in overeenstemming met Good Manufacturing Practices (ISO 22716/2007) die een controle inhoudt van alle aspecten van de productie: van de oorsprong van het grondstof naar de traceerbaarheid van de klant. Ajedrea beschikt over een extern laboratorium INNOGRAL  die alle productie, behalve het eigen controlesysteem, controleert. 

 

Munkholm

Denemarken

Munkholm is een Deens familiebedrijf, opgestart door Tina Munkholm, dat al vele jaren een breed en duurzaam assortiment van handgemaakte zepen, bad en body producten produceert. 

Het is vele jaren geleden begonnen met een kleine privé-productie, en is vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal familiebedrijf. 

Munkholm gebruikt alleen de beste natuurlijke en bij voorkeur biologische oliën in haar verzorgingsproducten. Door gebruik te maken van de natuurlijke ingrediënten, maken we effectieve producten die u helpen uw huid gezond en jeugdig te houden. 

Bovendien zijn onze producten niet alleen milieuvriendelijk verpakt en uitgewerkt met een leuk design, ze zijn ook geweldig in gebruik. Munkholm is luxe voor lichaam en geest.