Verzending en terugzending

Verzending

Bestellingen via de webshop kunnen verstuurd worden of opgehaald worden in de Fairco Shop in Leuven.

Bij bestelling via de webshop wordt uw bestelling met Bpost verzonden op de eerstvolgende werkdag.

Op de website kan u kan u voor verschillende mogelijkheden kiezen:

- zelf pakket ophalen in de Fairco Shop - Diestsestraat in Leuven (gratis)

- pakket verzenden met Bpost op uw persoonlijk adres

- pakket verzenden met Bpost naar een afhaalpunt van Bpost

- pakket gratis verzenden vanaf 50,00€ (BE) naar een afhaalpunt van Bpost

De berekening van de verzendingskost gebeurt automatisch bij de afrekening na keuze van uw verzendingstype.

 

Terugzending

Overeenkomstig de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumenten-bescherming heeft de Gebruiker het recht zijn online bestelling te herroepen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de Producten.

Het aangekochte Product dient onbeschadigd en in de originele verpakking voldoende gefrankeerd teruggezonden te worden naar het hieronder vermelde retouradres van de Verkoper. Hierbij dient de Gebruiker zijn rekeningnummer toe te voegen zodat de Verkoper de terugbetaling kan uitvoeren. Enkel het werkelijk betaalde bedrag wordt terugbetaald en dit binnen de 7 dagen nadat de Producten op het retouradres werden ontvangen.

Retouradres

FAIRCO BVBA

Diestsestraat 174

3000 Leuven (België) 

Deze voorwaarden van herroeping van de bestelling en het vermelde retouradres gelden voor Producten aangekocht in de webshop.

 De verzendkosten voor de terugzending van online bestelde Producten zijn voor rekening van de Gebruiker, tenzij het geleverde Product niet beantwoordde aan de beschrijving van het Product zoals vermeld in de bestelling (vb. ingevolge beschadiging). Beschadigde Producten dienen samen met een beschrijving van de beschadiging binnen de 14 kalenderdagen en voldoende gefrankeerd aan de normale posttarieven teruggestuurd te worden naar het retouradres. Beschadigde artikelen worden terugbetaald binnen de 7 dagen nadat de Producten op het retouradres werden ontvangen.